Idrott har alltid varit viktigt för mig. Därför grundade jag Mphysio.

Jag heter Maja Nilsson och är legitimerad fysioterapeut av Socialstyrelsen. Min fysioterapeutexamen, med inriktning beteendemedicin, tog jag på Märlardalens Högskola och sedan fortsatte jag att vidareutbilda mig. I ortopedisk manuell terapi (OMT 2), idrottsmedicin, dry-needeling, idrottsmassage, tejpning, tyngdlyftning och crossfit level 1.

Eftersom jag själv har en lång idrottsbakgrund, först som gymnast, dansare och nu crossfit-atlet, så vet jag hur en skada påverkar idrottaren, laget och klubben. Och jag förstår hur viktigt det är att komma tillbaka till sin idrott. Men utan att skynda för fort. Jag brinner för att hjälpa idrottare ta hand om sina skador. Och att lära ut om skadeförebyggande träning, oavsett behov, mål och förutsättningar.

Har du sjukvårdsförsäkring? 

Jag har avtal med SOS International, Gjensidige Sjukvårdsförsäkring, Bliwa Försäkring, Nordic Netcare samt Falck Health Care och ingår därmed i Falck Health Cares nätverk Trygg Rygg. Det innebär att anställda inom Coca-Cola, Green Cargo, Skanska Adecco, JYSK, KappAhl, ISS, Nilson Group, RUSTA och SITA är välkomna att boka ett besök hos mig. Kontakta mig eller vänd dig direkt till ditt försäkringsbolag som då bokar in en tid hos mig via Boka Doktorn.