Välj en sida

Idrott har alltid varit viktigt för mig, därför grundade jag Mphysio.

DetJag heter Maja Nilsson och är legitimerad fysioterapeut av Socialstyrelsen. Min fysioterapeutexamen, med inriktning beteendemedicin, tog jag på Märlardalens Högskola och sedan fortsatte jag att vidareutbilda mig. I ortopedisk manuell terapi (OMT 2), idrottsmedicin, dry-needling, idrottsmassage, tejpning, tyngdlyftning och crossfit level 1.

Eftersom jag själv har en lång idrottsbakgrund, först som gymnast, dansare och nu crossfit-atlet, så vet jag hur en skada påverkar idrottaren, laget och klubben. Och jag förstår hur viktigt det är att komma tillbaka till sin idrott. Men utan att skynda för fort. Jag brinner för att hjälpa idrottare ta hand om sina skador. Och att lära ut om skadeförebyggande träning, oavsett behov, mål och förutsättningar.

På min mottagning kan du träffa mig och Alexander Larsson. Alexander är legitimerad fysioterapeut och har tidigare jobbat inom primärvärden där han har stött på en mängd olika skador och värk. Han har en gedigen idrottsbakgrund, främst inom fotboll men även friidrott, innebandy, löpning, styrketräning och crossfit. Precis som jag drivs Alexander av att hjälpa andra att nå sina mål – stora som små. Tillsammans värnar vi om ditt välmående och hjälper dig dit du vill för att må bra. 

Har du sjukvårdsförsäkring? 

Mphysio har avtal med SOS International, Gjensidige Sjukvårdsförsäkring, Bliwa Försäkring, Nordic Netcare samt Falck Health Care och ingår därmed i Falck Health Cares nätverk Trygg Rygg. Det innebär att anställda inom Coca-Cola, Green Cargo, Skanska Adecco, JYSK, KappAhl, ISS, Nilson Group, RUSTA och SITA är välkomna att boka ett besök. Kontakta mig direkt eller vänd dig direkt till ditt försäkringsbolag som då bokar in en tid hos mig via Boka Doktorn.